Taxi Vemdalen/ Hede

Ditt lokala taxibolag i Vemdalen och Hede året runt. Vi kör kommersiell taxitrafik, transfer till och från skidområdet i Vemdalen, anslutningar till bussen Härjedalingen, godstransporter, skolskjutsar, färdtjänst och sjukresor. Vi är det enda taxibolaget i Vemdalen/Hede som finns här året runt – vänd dig till oss med förtroende!

Välkommen till oss - vi kör dig vart du vill!

Fordon

Vi har 5 moderna taxifordon i området som tar upp till 8 passagerare. Vi har också en Mercedes Sprinter buss som tar 16 passagerare för större sällskap, förbeställning obligatoriskt. Samtliga fordon är utrustade med alkolås för din och andras säkerhet. Till barnen finns bälteskuddar och bilbarnstolar, vänligen boka dessa i förväg eftersom de förvaras på taxistationen. Vi har även fordon anpassade för rullstolsburna.

Kontakt

Platsansvarig: Per-Anders Bohlin

Besöksadress:
Åsgatan 2, 840 92 Vemdalen
Telefon: 0684-10 500
E-post: vemdalen@mohlinsbussar.se

Öppettider

måndag - fredag 08:00-16:30

Taxi Vemdalen/ Hede

Ring: 0684-10 500

I området Vemdalen/Hede kör vi endast kommersiell trafik i mån av tid.
För att boka taxi, kontakta oss
helgfria vardagar mellan 08:00-16:30.

Taxipriser
Vi kör alltid efter rullande taxameter, därför är det svårt att ge exakta priser.


Res med oss!

I samarbete med vårt systerbolag Härjedalingen kan vi erbjuda expressbussar som dagligen trafikerar Stockholm till och från orter i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen samt Jämtland. Härjedalingen arrangerar även resor till musik- och teaterupplevelser, sportevenemang och andra härliga äventyr inom och utom Sverige.