Jobba hos oss

Som taxiförare ska du klara av att vara Mohlins ansikte ut mot våra kunder. Om du har en trevlig attityd "glimt i ögat" och kunna ge god service till våra kunder - hör av dig till oss! Grundkravet som taxiförare är att man har en taxilegitimation. Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bilförare.

Dina arbetsuppgifter
Mohlins Bussar söker fler medarbetare till vår taxiverksamhet. Vi driver taxirörelse i Härjedalen och Jämtland och vi behöver nu förstärka vårt team med fler trevliga och kvalitetsmedvetna taxiförare. Dina arbetsuppgifter är att bemöta kunderna på ett professionellt sätt och köra de till olika destinationer. Alla medarbetare på Mohlins Bussar får en bra introduktion och möjligheten att arbeta självständigt, ta ansvar och utvecklas som förare.

Din profil
Våra fantastiska kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om och drivs av service och kundkontakter. I rollen som taxiförare träffar du människor i varierande åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.

  •          Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge god service
  •          Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt
  •          Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt
  •          Du har taxilegitimation

Jobbet är fritt men kräver ansvar, skicklighet och servicekänsla. Vi lägger stor vikt att du har social kompetens, kan hitta i ditt område och vara en god bilförare. Det är viktigt att du har ett gott omdöme eftersom du ansvarar för våra resenärers säkerhet.

Anställningsform
Heltid/deltid/timanställning

Arbetstid och lön
Dagtid/skiftgång/lön enligt avtal

Övrig information

Ansök genom att du skickar ett mail med CV, personligt brev och referenser till områdeschef Mathias Bergh.

Tveka inte att skicka in din ansökan eller ring Mathias! 
mathias.bergh@mohlinsbussar.se eller ring 063-10 74 11

Välkommen till oss!

Res med oss!

I samarbete med vårt systerbolag Härjedalingen kan vi erbjuda expressbussar som dagligen trafikerar Stockholm till och från orter i Gästrikland, Hälsingland, Härjedalen samt Jämtland. Härjedalingen arrangerar även resor till musik- och teaterupplevelser, sportevenemang och andra härliga äventyr inom och utom Sverige.